Crowned in Purpose

About me

THE FACE AND STORY BEHIND
CROWNED IN PURPOSE

Mijn naam is Lakshana Lysandra, eigenaresse van Crowned In Purpose. Mijn natural hair journey is gestart vanaf het moment dat ik de kappersopleiding ben begonnen. Daarvoor stijlde ik het regelmatig of deed ik er letterlijk niks mee, omdat ik niet wist wat ik ermee aan moest. Dit heeft er voor gezorgd dat ik jarenlang onzeker was. Naar mate ik mij meer begon te verdiepen in andermans haar, des te meer ik mijn eigen haar lief begon te hebben. Je kan een ander namelijk niet bemoedigen, als jij zelf de bemoediging niet aanneemt. Mede hierdoor begon ik de tijd te nemen om mijn eigen haar te leren kennen en omarmen. Vanuit daar is de liefde voor mezelf en mijn haar alleen maar gegroeid.

Na een aantal jaren voor Europese salons gewerkt te hebben, kreeg ik al snel het gevoel dat mijn roeping ergens anders lag. Ik miste uitdaging en merkte dat mijn passie voornamelijk ligt bij het helpen en verzorgen van verschillende haar- en krultypes. Zodoende ben ik mij de afgelopen jaren gaan specialiseren in krullend haar (type 2-4), in de hoop een markt te kunnen zijn voor alle vrouwen die tegen dezelfde problemen aanlopen. In oktober 2020 heb ik de stap genomen om voor mezelf te beginnen en de rest is vanuit daar geschiedenis.

Crowned in Purpose staat voor diversiteit, zelfverzekerdheid, het omarmen van wie je bent en het bewandelen van je roeping. Naast het zijn van een salon, zijn wij (jij en ik) ook een merk dat staat voor het bemoedigen van anderen – in welke vorm dan ook. ‘’Je bent niet te veel of onhandelbaar, je bent genoeg!’’

Omdat mijn bedrijf tot stand gekomen is uit ‘’mijn roeping’’, wil ik ook via deze weg anderen aansporen om in zijn/haar eigen roeping te wandelen. Wij zijn allemaal gekroond met een doel hier op aarde. Het is aan ons om die te activeren. Wees niet bang om erin te wandelen, maar blijf juist standhouden in geloof — want geloof, is waar alles mee begint en eindigt. Als ik het kan, kan de rest het ook! We are all CROWNED IN PURPOSE. 

CONTACT INFO

Adres

Nieuwe Binnenweg 95B 3014 GG Rotterdam

Telefoon

+31630933100

Email

info@crownedinpurpose.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:30 - 17:30